Ledelsessupervision i København, Herlev, Lyngby og Hillerød

Ledelsessupervision af skoler, daginstitutioner samt kulturinstitutioner

Jeg er autoriseret psykolog, uddannet systemisk organisations- og uddannelseskonsulent, stress konsulent m.v. Desuden er jeg specialist i psykoterapi og uddannet supervisor efter Dansk Psykologforenings retningslinjer.
Jeg har organiseret og undervist på diplomuddannelser i skoleudvikling, skoleledelse, pædagogik og psykologi i Danmark og Grønland igennem flere år.

Min baggrund inden for specialpædagogik og erfaring med institutioner og skoler har været grundlaget for min ekspertise inden for ledelsessupervision. Udover mit arbejde i skole- og institutionsmiljøer har jeg også undervist i linjefaget på læreruddannelsen, hvor jeg har delt min viden og indsigt med fremtidige pædagoger.

Jeg har også været en aktiv underviser på læreruddannelsen i adskillige pædagogiske og psykologiske fag i mange år. Denne undervisning har givet mig mulighed for at præge kommende pædagoger og dele mine erfaringer og indsigter inden for specialpædagogik og psykologi.

Mit engagement i uddannelsessektoren inkluderer også min rolle som ekstern lektor i psykologi på Roskilde Universitet (RUC) i en årrække. Denne position har givet mig mulighed for at deltage aktivt i akademisk forskning og videnskabelige fremskridt inden for pædagogik og psykologi.

Jeg har også haft privilegiet at samarbejde med forskere fra forskellige danske universiteter, hvilket har ført til udgivelsen af artikler om (special)pædagogisk arbejde i folkeskolen. Min erfaring og viden inden for området gør mig til en kompetent og erfaren vejleder inden for ledelsessupervision.

Hvis du søger professionel ledelsessupervision baseret på en solid baggrund inden for specialpædagogik og pædagogisk forskning, er jeg her for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Mulige organiseringer

Individuel supervision af skoleledere, distriktsskoleledere, klyngeledere, daginstitutionsledere eller kulturinstitutionsledere
Supervision af ledelsesteam i forbindelse med daglig drift eller i en omstillingsperiode.
Supervision af distriktsskoleledere eller klyngeledere med afdelingsledere i forbindelse med arbejde for løsning af problemstillinger og udfordringer.

Ledelsessupervision erfaring

Jeg har i min daglige praksis med ledelsessupervision, haft samtaler med forskellige ledere Nogle har bevaret kontakten efter et stress-forløb, andre er jeg kommet i kontakt med enten på baggrund af anbefalinger eller fra de psykologiske netværk jeg er med i, bl.a. SOS, Prescriba, og tilknyttet Dansk Magisterforeningen.

Kontakt mig om ledelsessupervision nær Hillerød og Lyngby

Jeg tilbyder ledelsessupervision omkring Hillerød, Lyngby, Herlev, København og omegn. Vil du høre mere? Så kontakt mig i dag på telefon  25 21 05 40 eller læs mere om priserne i forbindelse med ledelsessupervision. Jeg ser frem til at høre fra dig.

supervision i Købenavn, Herlev, Lyngby og Hillerød