Ledelsessupervision af skoler, daginstitutioner samt kulturinstitutioner

Ledelsessupervision i København, Herlev, Lyngby og Hillerød

Jeg er autoriseret psykolog, uddannet systemisk organisations- og uddannelseskonsulent, stress konsulent m.v. Desuden er jeg specialist i psykoterapi og uddannet supervisor efter Dansk Psykologforenings retningslinjer.
Jeg har organiseret og undervist på diplomuddannelser i skoleudvikling, skoleledelse, pædagogik og psykologi i Danmark og Grønland igennem flere år.

Jeg har arbejdet med specialpædagogik på institutioner og skoler, samt undervist i linjefaget på læreruddannelsen. Desuden har jeg igennem mange år undervist på læreruddannelsen i forskellige pædagogiske- og psykologiske fag. I en årrække har jeg været ekstern lektor i psykologi på RUC.
I samarbejde med forskere fra forskellige danske universiteter har jeg udgivet artikler om det (special)pædagogiske arbejde i folkeskolen.

Jeg er uddannet lærer og har arbejdet i folkeskolen, både i almen- og specialundervisningen. Desuden har jeg været initiativtager og leder af forskellige ungdomsprojekter.

Mulige organiseringer

Individuel supervision af skoleledere, distriktsskoleledere, klyngeledere, daginstitutionsledere eller kulturinstitutionsledere
Supervision af ledelsesteam i forbindelse med daglig drift eller i en omstillingsperiode.
Supervision af distriktsskoleledere eller klyngeledere med afdelingsledere i forbindelse med arbejde for løsning af problemstillinger og udfordringer.

Ledelsessupervision erfaring

Jeg har i min daglige praksis med ledelsessupervision, haft samtaler med forskellige ledere Nogle har bevaret kontakten efter et stress-forløb, andre er jeg kommet i kontakt med enten på baggrund af anbefalinger eller fra de psykologiske netværk jeg er med i, bl.a. SOS, Prescriba, og tilknyttet Dansk Magisterforeningen.

Kontakt mig

Jeg tilbyder ledelsessupervision omkring Hillerød, Lyngby, Herlev, København og omegn. Vil du høre mere? Så kontakt mig i dag på telefon  25 21 05 40 eller læs mere om priserne i forbindelse med ledelsessupervision. Jeg ser frem til at høre fra dig.

supervision i Købenavn, Herlev, Lyngby og Hillerød